Χάσατε το διαδικτυακό σεμινάριο μας σχετικά με τις στρατηγικές για τη βελτίωση των ανοιξιάτικων καλλιεργειών; Δείτε το εδώ!

Χάσατε το διαδικτυακό σεμινάριο μας σχετικά με τις στρατηγικές για τη βελτίωση των ανοιξιάτικων καλλιεργειών;  Δείτε το εδώ!

Αν χάσατε την παρουσίασή μας από τον Dr. Neil Mattson (Πανεπιστήμιο Cornell) στις 18 Νοεμβρίου, μην φοβάστε! Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να παρακολουθήσετε ακόμα την παρουσίασή του!

Μπορείς είτε εγγραφείτε στο αρχικό διαδικτυακό σεμινάριο εδώπου στη συνέχεια θα να σας δώσει πρόσβαση στην ηχογράφηση στο Zoom.

Ή, μπορείτε να δείτε την ηχογράφηση στο δικό μας Κανάλι YouTube ONFloriculture! Ένα πρόσθετο μπόνους; Με την εγγραφή σας στο κανάλι, θα ενημερώνεστε πάντα όταν δημοσιεύουμε νέα βίντεο. Μπορείτε να βρείτε έναν απευθείας σύνδεσμο για την ομιλία του Δρ. Mattson εδώ.

Staying Alive: Στρατηγικές για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής των ανοιξιάτικων καλλιεργειών

Εγγραφή: https://zoom.us/webinar/register/WN_5Zl4ZcWqT1q7-PgC1mb43A

Ο Ομιλητής μας:

Ο Δρ. Neil Mattson είναι καθηγητής και ειδικός σε επεκτάσεις θερμοκηπίου στη Σχολή Ολοκληρωτικής Επιστήμης Φυτών στο Πανεπιστήμιο Cornell. Ο Neil εντάχθηκε στην Cornell το 2007 μετά την ολοκλήρωση του Ph.D. από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Davis και μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Ο Neil είναι ο διευθυντής της ομάδας Cornell’s Controlled Environment Agriculture και η έρευνά του επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της απόδοσης των καλλιεργειών και της αποδοτικότητας χρήσης πόρων των καλλιεργειών λουλουδιών και λαχανικών του θερμοκηπίου. Τα ιδιαίτερα ερευνητικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν φωτισμό LED και περιβαλλοντικό έλεγχο για τη μείωση της χρήσης ενέργειας και στρατηγικές λίπανσης για τη βελτίωση της απόδοσης των καλλιεργειών.

Το θέμα:

Η άνοιξη είναι μια πολυάσχολη εποχή για τους καλλιεργητές, ειδικά εκείνους που έχουν παραγωγή φυτών στρωμνής. Οι βελτιστοποιημένες πρακτικές παραγωγής είναι σημαντικές για τη διατήρηση υγιών καλλιεργειών κατά τη διάρκεια αυτής της πολυάσχολης εποχής, όταν ο χώρος του θερμοκηπίου είναι σε υψηλότερη τιμή! Ο Δρ. Mattson θα μας μιλήσει για το πώς οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι, οι επιλογές λίπανσης, τα υποστρώματα και τα βιοδιεγερτικά προϊόντα μπορούν να παίξουν ρόλο στην τελική ποιότητα της καλλιέργειας σας. Η χρήση πρακτικών παραγωγής για την επίτευξη βέλτιστης ποιότητας καλλιέργειας στο θερμοκήπιο μπορεί να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής στο περιβάλλον λιανικής, επιτρέποντας καλύτερη πώληση. Η διατήρηση της ποιότητας των φυτών είναι σημαντική, τόσο για τη διατήρηση των σχέσεων με τους πελάτες όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή; Στείλτε email στην Δρ Sarah Jandricic στη διεύθυνση [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.