Τι κάνει έναν καλό ηγέτη;

What Makes a Good Leader?

Ηγεσία σε μια εταιρεία με γνώμονα την αποστολή

«Πολλοί έχουν κάνει εικασίες για τον αντίκτυπο που θα έχουν οι εκλογές στις ΗΠΑ στα εγχώρια και διεθνή συστήματα τροφίμων. Έχουν διατυπωθεί πειστικά επιχειρήματα ότι πρέπει να οικοδομήσουμε ξανά πιο πράσινο και να οικοδομήσουμε καλύτερα.

Όμως, αυτές οι στιγμές στο χρόνο είναι φούσκες. Μέχρι να φροντίσουμε για όλους, τελικά στρέφουμε το μυαλό μας στο τι μπορούμε να κάνουμε για να ξαναχτίσουμε πιο πράσινο, καλύτερα. Αυτό που δεν συνειδητοποιούμε είναι ότι έχει περάσει η στιγμή να δράσουμε. Χρειάσαμε τόσο πολύ να προετοιμαστούμε για να φτιάξουμε το σύστημα που είχε ήδη στερεοποιηθεί στη νέα νόρμα.

Με τις εκλογές στις ΗΠΑ πίσω μας – ως επί το πλείστον – και με τον COVID-19 ακόμα μπροστά μας, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα σπαταλήσουμε τις ευκαιρίες που έχουμε. Δεν είναι η ώρα για βοσκή γατιών—αυτό είναι ένα αδύνατο έργο… Αλλά, ενώ δεν μπορείτε να φυλάξετε γάτες, μπορείτε να τις οδηγήσετε. Αυτό χρειαζόμαστε τώρα — ηγεσία. Χρειαζόμαστε ένα όραμα για το τι θέλουμε για τα παιδιά μας, για τα παιδιά όλων, και πρέπει να αρχίσουμε να το χτίζουμε σήμερα

— Jason Clay, πρώην διευθυντής, Markets Institute, World Wildlife Foundation

Δημιουργία Κουλτούρας Αειφορίας και Αναγέννησης
Τι κάνει έναν καλό ηγέτη;

  • Ποιος είναι ο ρόλος της ηγεσίας σε μια βοτανική εταιρεία με γνώμονα την αποστολή;
  • Τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί και να καλλιεργηθεί μια κουλτούρα βιωσιμότητας και αναγέννησης εντός αυτής της εταιρείας;
  • Τι ρόλο παίζει ένα ισχυρό και ξεκάθαρο όραμα και αποστολή;
  • Πώς ταιριάζουν οι πιστοποιήσεις;

Σε αυτή τη συνομιλία, θα μιλήσει η Διευθύντρια του SHP Ann Armbrecht Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Herb Pharm, Tal Johnson, και ο συνιδρυτής της Pukka Herbs, Sebastian Pole, σχετικά με τις ευθύνες και τις προκλήσεις της ηγεσίας, τις συγκεκριμένες πρακτικές που έχουν βρει για να υποστηρίξουν τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη του ατόμου και της ομάδας και την ισορροπία της παραμονής πιστής στην αποστολή ενώ εξελίσσονται για να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Θα αναλογιστούν τα διδάγματα που έχουν πάρει και την επείγουσα ανάγκη να αναλάβουν δράση.

Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε τη μελέτη περίπτωσης του SHP Toolkit με τον Sebastian Pole σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν για να ενσωματώσουν την αποστολή του Pukka στις καθημερινές λειτουργίες της εταιρείας.

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, 2-3 μ.μ. EDT
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.