Προστασία τερμιτών και γιατί τη χρειάζεστε | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

termites wings

Αγοράζουμε ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού για να προστατεύσουμε τα σπίτια μας από απειλές όπως πυρκαγιά, διάρρηξη και κεραυνούς. Ωστόσο, οι περισσότερες πολιτικές δεν καλύπτουν τερμίτες ή επισκευές ζημιών. Δείτε αυτά τα γρήγορα γεγονότα για τους τερμίτες.

#1: Σωλήνες καταφυγίου τερμιτών

Οι τερμίτες δημιουργούν σωλήνες καταφυγίου για να ταξιδεύουν πέρα ​​δώθε και να εξερευνούν πιθανές περιοχές προσβολής. Αυτοί οι σωλήνες είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία τους όταν ταξιδεύετε πάνω από το έδαφος. Οι σωλήνες καταφυγίου συνήθως προέρχονται από εμπόδια που διέρχονται από το έδαφος, όπως τοίχοι θεμελίων ή προβλήτες. Εάν εντοπιστούν, αυτοί οι σωλήνες είναι σχεδόν πάντα ενδείξεις προσβολής από τερμίτες.

#2 Χαλαρωμένα δάπεδα και κοίλο ξύλο

Όταν οι τερμίτες τρέφονται με ξύλο, συχνά αφήνουν μια λεπτή χάρτινη μεμβράνη στην επιφάνεια ανέπαφη που κρύβει τη ζημιά από το οπτικό πεδίο. Για να ελέγξετε την υγεία των δαπέδων και των τοίχων σας, περπατήστε ενώ χτυπάτε πάνω τους για να εντοπίσετε το κοίλο ή να αποκαλύψετε κρυμμένες στοές. Το κοίλο ξύλο είναι σημάδι πιθανής προσβολής από τερμίτες.

#3 Παρουσία φτερών

Οι αναπαραγωγικοί τερμίτες αναφέρονται συχνά ως σμήνη. Σμήνη, πετάξτε για να αναζητήσετε μέρη για να δημιουργήσετε νέες αποικίες. Οι υπόγειοι τερμίτες, ο πιο κοινός τύπος τερμιτών στη Βόρεια Αμερική, συχνά σμήνη κατά την περίοδο της άνοιξης. Αν δείτε πεταμένα φτερά, αυτό μπορεί να είναι σημάδι προσβολής από τερμίτες.

#4 Πήλινη συσκευασία

Όταν οι τερμίτες εργάζονται σκληρά μέσα στην ξυλεία, συχνά παράγουν μια λάσπη σαν χωμάτινη συσκευασία στην επιφάνεια. Αυτή η συσκευασία είναι πιο ορατή στους τοίχους θεμελίωσης και στους αρμούς. Όταν μια αποικία πρόκειται να απελευθερωθεί, οι τερμίτες παράγουν συχνά πήλινους σωλήνες πτήσης οριζόντια από το μολυσμένο ξύλο. Η χωμάτινη συσκευασία μπορεί να είναι η πιο ξεκάθαρη ένδειξη προσβολής από τερμίτες.

#5 Θόρυβοι τερμιτών και εκσκαφή ξύλου

Όταν βρίσκονται σε ανασκαφική αποστολή, οι τερμίτες συχνά αφήνουν ένα λεπτό στρώμα ξύλου ανέπαφο. Ηχητικό χτύπημα μπορεί να ακουστεί σε έντονα μολυσμένες περιοχές. Οι θόρυβοι προέρχονται από εργάτες που χτυπούν τα κεφάλια τους στο ξύλο για να δώσουν σήμα στην υπόλοιπη αποικία. Η συνεχής μεταφορά του σήματος στον υπόλοιπο πληθυσμό των τερμιτών συχνά αυξάνει τον ήχο, εξ ου και ο λόγος για τον οποίο μερικές φορές μπορεί να ακουστεί.

Έχετε μερικά από αυτά τα σημάδια; Μην ανησυχείτε, η Terminix θα φροντίσει εσάς και την οικογένειά σας. Ξεκινήστε με τον προγραμματισμό σας δωρεάν έλεγχος σήμερα. Ένας από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας της Terminix θα επιθεωρήσει και θα θεραπεύσει εάν βρεθούν τερμίτες. Όλα τα σχέδιά μας υποστηρίζονται από την Απόλυτη Εγγύηση Προστασίας, Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ελέγχου τερμιτών!

Leave a Reply

Your email address will not be published.