Προσεχές διαδικτυακό σεμινάριο – Staying Alive: Στρατηγικές για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής των ανοιξιάτικων καλλιεργειών

Χάσατε το διαδικτυακό σεμινάριο μας σχετικά με τις στρατηγικές για τη βελτίωση των ανοιξιάτικων καλλιεργειών;  Δείτε το εδώ!

Είναι σχεδόν Νοέμβριος, υπάρχει μια ψύχρα στον αέρα, τα φύλλα στο έδαφος και η άνοιξη είναι προ των πυλών! Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς σχεδιάζετε για το 2022 και το επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο της σειράς μας θα σας βοηθήσει με τις ανοιξιάτικες προετοιμασίες σας.

Ο Δρ. Neil Mattson μαζί μας για να μοιραστεί τις συμβουλές του για την ανοιξιάτικη παραγωγή με βάση την εκτεταμένη έρευνά του στην παραγωγή καλλωπιστικών φυτών. Ο Dr. Mattson είναι ένα οικείο πρόσωπο σε πολλούς στον τομέα της ανθοκομίας και ανυπομονούμε για τις ιδέες του. Δείτε τις παρακάτω λεπτομέρειες και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε!

Staying Alive: Στρατηγικές για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής των ανοιξιάτικων καλλιεργειών

Ημερομηνία: Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Χρόνος: 12:00-13:00 EST

Οπου: Ανίπταμαι διαγωνίως

Εγγραφή: https://zoom.us/webinar/register/WN_5Zl4ZcWqT1q7-PgC1mb43A

Ο Ομιλητής μας:

Ο Δρ. Neil Mattson είναι καθηγητής και ειδικός σε επεκτάσεις θερμοκηπίου στη Σχολή Ολοκληρωτικής Επιστήμης Φυτών στο Πανεπιστήμιο Cornell. Ο Neil εντάχθηκε στην Cornell το 2007 μετά την ολοκλήρωση του Ph.D. από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Davis και μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Ο Neil είναι ο διευθυντής της ομάδας Cornell’s Controlled Environment Agriculture και η έρευνά του επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της απόδοσης των καλλιεργειών και της αποδοτικότητας χρήσης πόρων των καλλιεργειών λουλουδιών και λαχανικών του θερμοκηπίου. Τα ιδιαίτερα ερευνητικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν φωτισμό LED και περιβαλλοντικό έλεγχο για τη μείωση της χρήσης ενέργειας και στρατηγικές λίπανσης για τη βελτίωση της απόδοσης των καλλιεργειών.

Το θέμα:

Η άνοιξη είναι μια πολυάσχολη εποχή για τους καλλιεργητές, ειδικά εκείνους που έχουν παραγωγή φυτών στρωμνής. Οι βελτιστοποιημένες πρακτικές παραγωγής είναι σημαντικές για τη διατήρηση υγιών καλλιεργειών κατά τη διάρκεια αυτής της πολυάσχολης εποχής, όταν ο χώρος του θερμοκηπίου είναι σε υψηλότερη τιμή! Ο Δρ. Mattson θα μας μιλήσει για το πώς οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι, οι επιλογές λίπανσης, τα υποστρώματα και τα βιοδιεγερτικά προϊόντα μπορούν να παίξουν ρόλο στην τελική ποιότητα της καλλιέργειας σας. Η χρήση πρακτικών παραγωγής για την επίτευξη βέλτιστης ποιότητας καλλιέργειας στο θερμοκήπιο μπορεί να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής στο περιβάλλον λιανικής, επιτρέποντας καλύτερη πώληση. Η διατήρηση της ποιότητας των φυτών είναι σημαντική, τόσο για τη διατήρηση των σχέσεων με τους πελάτες όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή; Στείλτε email στην Δρ Sarah Jandricic στη διεύθυνση [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.