Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τους Τερμιτές 2018 | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

terminix employee checking termites bait

11-17 Μαρτίου είναι η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τους Τερμιτών και Terminix Service, Inc. διαδίδει τη λέξη με 10 προληπτικά μέτρα για να προστατέψετε το σπίτι σας από τους τερμίτες υπόγειους, υγρόξυλο και ξηρόξυλο.

Η Εθνική Ένωση Διαχείρισης Παρασίτων εκτιμά ότι οι τερμίτες προκαλούν ζημιά περίπου 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο και μια μόνο μόλυνση στο σπίτι μπορεί να κοστίσει έως και 8.000 δολάρια.

«Οι τερμίτες αφήνουν πολύ λίγες ενδείξεις για την παρουσία τους, επομένως είναι σημαντικό να λαμβάνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατεύσετε το σπίτι σας προτού συμβεί δαπανηρή ζημιά», λέει ο Kevin Hathorne, τεχνικός διευθυντής στην Terminix Service, Inc. «Το πρώτο βήμα είναι να επιθεωρήσετε το σπίτι σας από ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας για να αναζητήσει σημάδια δραστηριότητας τερμιτών. Ο λόγος που οι περισσότερες ασφάλειες ιδιοκτητών σπιτιού δεν καλύπτουν ζημιές από τερμίτες είναι επειδή είναι κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.»

Τα προληπτικά μέτρα περιλαμβάνουν:
1. Επισκευάστε διαρροές υδραυλικών εγκαταστάσεων.
2. Βεβαιωθείτε ότι οι υδρορροές και τα στόμια εκροής δεν είναι φραγμένα ή κατεστραμμένα και ότι κατευθύνουν το νερό μακριά από το θεμέλιο. Τοποθετήστε υδρορροές αν δεν τις έχετε.
3. Τοποθετήστε τους ψεκαστήρες μακριά από το foundation σας.
4. Αποτρέψτε τη συγκέντρωση νερού δίπλα στο θεμέλιο σας, βαθμολογώντας εκ νέου το έδαφος έτσι ώστε το νερό να ρέει μακριά από το σπίτι σας ή εγκαταστήστε ένα σύστημα αποστράγγισης όπως μια γαλλική αποχέτευση.
5. Διατηρήστε την οροφή σας σε καλή κατάσταση και χωρίς διαρροές.
6. Επισκευάστε και αντικαταστήστε την κατεστραμμένη επένδυση και το φλας.
7. Αποθηκεύστε καυσόξυλα, σκραπ ξυλείας ή άλλα ξύλινα προϊόντα όσο το δυνατόν πιο μακριά από το σπίτι σας.
8. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα εδαφοκάλυψης ή άχυρου πεύκου γύρω από το θεμέλιο.
9. Κόψτε τυχόν παρακείμενους θάμνους και δέντρα.
10. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος ανίχνευσης έχει επαρκή αερισμό και φράγμα υγρασίας, όπως αυτό που προσφέρεται μέσω του συστήματος Terminix Humidi-Seal.

Ανεξάρτητα από τον τύπο του τερμιτού, τοπικής ιδιοκτησίας Terminix Service, Inc. παρέχει ένα σχέδιο προστασίας για τον έλεγχο των τερμιτών με την ισχυρότερη εγγύηση στην επιχείρηση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε Σε σύνδεση ή καλέστε το 1-800-TERMINIX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.