Δοκιμάστε το Petunia Tidal Wave Red Velor

51674-pk-p1

Όλες οι Πετούνιες Wave είναι υπέροχες, αλλά Κόκκινο βελούδο, ένα από τα Easy Waves, ξεχωρίζει ακόμη και μεταξύ των ξαδέρφων του. Το Red Velor έχει κερδίσει και τις δύο υψηλότερες διακρίσεις που μπορεί να λάβει μια ποικιλία σπόρων: το χρυσό μετάλλιο Fleuroselect της Ευρώπης και το All-America Selection των Ηνωμένων Πολιτειών!

51674-pk-p1Το κόκκινο βελούδο είναι ένα χρώμα που μοιάζει με κανένα άλλο, με βελούδινο πλούτο που δίνει βάθος σε αυτές τις ανθοφορίες 2 έως 2,5 ιντσών. Είναι αυτοκαθαριζόμενα, επομένως ανοίγουν νέα μπουμπούκια πάνω από τα ξεθωριασμένα, τα οποία πέφτουν χωρίς καμία απολύτως εργασία από μέρους σας. Ξεκινούν με την πρώτη ανάσα της καλοκαιρινής ζέστης και συνεχίζονται μέχρι το φθινόπωρο σε πολλά κλίματα, ασταμάτητα άφθονα. Ουάου!

Το Red Velor είναι ένα παλιρροϊκό κύμα, μια από τις διάσημες σειρές πετούνιων Wave. Το Tidal Wave είναι το ψηλότερο και πιο ευέλικτο από τα Waves. Σε αντίθεση με τα Easy Waves, τα Shock Waves και τα παραδοσιακά Waves, το Tidal Wave δεν είναι απλώς ένας τύπος διασποράς. Με ύψος 16 έως 22 ίντσες, είναι πολύ ψηλό για να κρέμονται καλάθια, ωστόσο θα συνεχίσει να ακολουθεί έως και 5 πόδια. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα καλό για κουτιά παραθύρων και άλλες ρυθμίσεις όπου μπορεί να καλύψει το έδαφος οριζόντια. Η συνήθεια του είναι τόσο ευέλικτη που μπορεί να τεμαχιστεί και να αναπτυχθεί ως όρθιο φυτό στο ετήσιο κρεβάτι ή δοχείο, ή σε απόσταση περίπου ενός ποδιού μεταξύ τους και χρησιμοποιείται ως χαμηλός φράκτης — εξ ου και ο όρος “hedgiflora”!

51674-PK-P1_1Και τα πλεονεκτήματα του Red Velor φαίνονται απλά ατελείωτα. Αυτό το φυτό στέκεται αβίαστα στον Βοτρύτη, ο οποίος πέφτει μερικές πετούνιες ακριβώς στη μέση της σεζόν. Αυτά τα βελούδινα κόκκινα άνθη δεν θα ξεθωριάσουν, ακόμη και στον τιμωρό ήλιο του Αυγούστου. Δώστε του καλό χώμα, άφθονο νερό και φυτικές τροφές όλη την εποχή, και θα συνεχίσει, τόσο όμορφο και φρέσκο ​​τον Σεπτέμβριο όσο τον Ιούνιο.

Είναι ένα κλισέ, αλλά αληθινό: αν προσθέσετε μόνο έναν νέο ανθισμένο σπόρο στον κήπο ή την αυλή σας αυτή τη σεζόν, κάντε το Petunia Tidal Wave Red Velour. Οι ηλεκτροπαραγωγοί σταθμοί σαν αυτό είναι λίγοι. Ο κήπος σας αξίζει το καλύτερο!

The post Δοκιμάστε το Petunia Tidal Wave Red Velor εμφανίστηκε πρώτα στο Επίσημο Blog του Park Seed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.