Γνωρίστε την Ολυμπιακή μας Ομάδα Τομάτας!

0
Γνωρίστε την Ολυμπιακή μας Ομάδα Τομάτας!

Εικόνα του Meet the Team

Έχουμε ένα πολύ δυνατό γήπεδο για τη σεζόν 2018! Συναντησε την ομαδα:

Εικόνα του αρχηγού της ομάδαςΑρχηγός της ομάδας και πλήρως αναμένεται να κερδίσει το χρυσό αυτή τη σεζόν είναι Park’s Legacy Hybrid. Αυτή η αποφασιστική ντομάτα προσφέρει τεράστιες αποδόσεις και υπέροχη γεύση. Είναι 10-12-oz. Οι σφαίρες είναι έντονο κόκκινο, κρεατικές αλλά ζουμερές και εξαιρετικά άφθονες. Το φαβορί με τα χέρια κάτω για μετάλλιο!Εικόνα της Rosy Finch

Κορυφαίος στον ανταγωνισμό των εμπορευματοκιβωτίων είναι η πρώιμη ωρίμανση, το βαθύ ροζ Ρόζι Φιντς. Αυτό το ανοιχτό γονιμοποιημένο, καθορισμένο κόκκινο κεράσι ντύνεται κομψά στις πλευρές των καλαθιών και των ζαρντινιερών. Τελειώνει με άνθηση σε λιγότερο από 2 μήνες. Τίποτα άλλο δεν πλησιάζει για την πρώιμη, την καλλιέργεια δοχείων και την ελκυστικότητα των πιάτων!

Εικόνα της Rosy FinchΗ Rosy Finch μπορεί να ηγείται της ομάδας για τα κόκκινα κεράσια σε δοχεία, αλλά ο νικητής του AAS Patio Choice Yellow Hybrid είναι σε μια δική του κατηγορία για ταχύτητα και απόδοση. Περιμένετε περισσότερες από 100 τέλειες μικρές σφαίρες από αυτήν την καθοριστική ποικιλία. Και χάρη στη μεγάλη αντοχή στις ασθένειες, πιο υγιή φυτά! Εικόνα υβριδικών σπόρων τομάτας

Μπροστά στη νέα γκουρμέ κατηγορία «cocktail tomato» είναι γοητευτική Red Racer Hybrid. Θα βρείτε αυτές τις μίνι ντομάτες τις πιο τάρτες, τις πιο γλυκές, τις πιο έντονα αρωματισμένες μέχρι τώρα! Μόλις μια ίντσα περίπου σε διάμετρο, συσκευάζουν ένα νόστιμο wallop. Και ωριμάζουν γρήγορα — σε περίπου 57 ημέρες!

Εικόνα του Dixie Red HybridΤο να ξεπερνάς κάθε ανταγωνισμό για αντοχή σε υπερβολική ζέστη είναι πεντανόστιμο Dixie Red Hybrid. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, εκτράφηκε ειδικά για τον βαθύ Νότο. Αυτά τα 11-ουγκιά. Οι σφαίρες με το πιο πλούσιο κόκκινο είναι τόσο γευστικές όσο και ανθεκτικές στη θερμότητα και την υγρασία. Ένας νικητής του γευστικού τεστ σε οποιοδήποτε κλίμα!

Εικόνα από υβριδικούς σπόρους ντομάτας Midnight Snack

Το να λάμπει σε νεότερη κατηγορία είναι Midnight Snack Hybrid, ένα κεράσι indigo που φαίνεται σχεδόν τόσο καλό όσο έχει γεύση. Αυτό το απροσδιόριστο φυτό δίνει νέους καρπούς όλο το καλοκαίρι, καθένας κοκκινισμένος από μπορντό έως κάρβουνο. Και το Midnight Snack είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο. Περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από τις κόκκινες ντομάτες, καθιστώντας την την πιο υγιεινή επιλογή!

Εικόνα του San Marzano OrganicΚαι τέλος, το συναισθηματικό φαβορί, ένας έμπειρος κτηνίατρος επιστρέφει για ένα ακόμη δραματικό encore. San Marzano Organic είναι ένα κειμήλιο πάστα ντομάτας που αντέχει σε μεγάλο βαθμό σε απροσδιόριστα αμπελουργικά φυτά. Δεν θα είναι το πρώτο που θα ωριμάσει στον κήπο σας, αλλά θα παράγει ελεύθερα και θα συνεχίσει να συνεχίζει πολύ αφού τα περισσότερα άλλα έχουν σταματήσει το κάπνισμα. Ένα κλασικό Roma με απερίγραπτη γεύση, είναι το σάλτσα ντομάτα που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε αυτή την εποχή!

Η Ολυμπιακή μας ομάδα για το 2018 τα έχει όλα! Αφήστε τα να φέρουν δόξα στον κήπο σας αυτή τη σεζόν!

The post Γνωρίστε την Ολυμπιακή μας Ομάδα Τομάτας! εμφανίστηκε πρώτα στο Επίσημο Blog του Park Seed.

Schreibe einen Kommentar