Γιατί οι τερμίτες προσελκύονται στο σπίτι σας | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

yellow house

Τερμίτες μπορεί να σας κοστίσει χιλιάδες δολάρια σε επισκευές. Μάθετε πώς μπορείτε να τους αποτρέψετε από το να βλάψουν το σπίτι και τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ξύλο και κυτταρίνη: Τερμίτες τρώτε ξυλεία, καυσόξυλα, εφημερίδες και άλλα υλικά κυτταρίνης. Πάντα να αποφεύγετε την αποθήκευση αυτών των υλικών σε χώρους που είναι εύκολα προσβάσιμοι τερμίτες, όπως το στο έδαφος από το ίδρυμά σας. Φροντίστε να απορρίψετε όλη την σάπια ξυλεία ή καυσόξυλα.

Ζεστά, υγρά και σκοτεινά μέρη: Τερμίτες ευδοκιμείτε σε υγρά, σκοτεινά μέρη όπως κάτω από το σπίτι σας στους χώρους ανίχνευσης. Ελέγξτε την ποσότητα υγρασίας στον χώρο ανίχνευσης του σπιτιού σας και φροντίστε να τη μειώσετε όταν μπορείτε.

Υγρό έδαφος: Επισκευάστε όλους τους σωλήνες που έχουν διαρροή για να βεβαιωθείτε ότι το χώμα στα θεμέλια του σπιτιού σας είναι στεγνό. Βεβαιωθείτε ότι όλο το νερό κατευθύνεται μακριά από το θεμέλιο σας, συμπεριλαμβανομένων των υδρορροών και των καταιωνιστήρων.

Σημάδια προσβολής τερμιτών

  1. Βλάβες ξύλου που εντοπίστηκαν σε δάπεδα ή τοίχους, συμπεριλαμβανομένης της σήραγγας σε ξύλο.
  2. Πεταμένα φτερά κοντά σε πόρτες ή παράθυρα.
  3. Σωλήνες λάσπης από το έδαφος στο σπίτι σας.

Πώς σκοτώνουμε τους τερμίτες

Με τις κορυφαίες στον κλάδο μεθόδους και την τεχνογνωσία μας, είστε σε καλά χέρια, ακόμη και με τη χειρότερη προσβολή. Προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις και σχέδια προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της συμβατικής επεξεργασίας υγρών χημικών φραγμών και της προηγμένης μας δόλωσης τερμιτών. Όχι μόνο θα σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από τους τρέχοντες τερμίτες σας, αλλά θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αποτρέψουμε τυχόν μελλοντικές προσβολές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.