Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (16-28 Φεβρουαρίου) – THE DIRT

0
Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (16-28 Φεβρουαρίου) – THE DIRT
Ξήρανση κοίτη λίμνης / istockphoto.com

5 Συμπεράσματα από την τελευταία Έκθεση των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή — 28/02/22, Η Washington Post
«Η τελευταία έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή είναι μια προειδοποιητική επιστολή προς έναν κόσμο στο χείλος του γκρεμού. Μια σαρωτική έρευνα της πιο προηγμένης κλιματικής επιστήμης στον πλανήτη, αφηγείται τις επιπτώσεις που έχουν ήδη η άνοδος της θερμοκρασίας και προβάλλει τις καταστροφές που διαφαίνονται εάν οι άνθρωποι αποτύχουν να κάνουν γρήγορες και σημαντικές περικοπές στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου».

A Bike Plan Revived: Adding a Path to the Olmsted Designed 33rd Street Greenspace — 28/02/22, Baltimore Fishbowl
«Οι ευρύτεροι στόχοι της πόλης είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές, καλά χρησιμοποιημένο μονοπάτι που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον ιστορικό, γραφικό διάμεσο που σχεδιάστηκε από τους Olmsted Brothers (ονομάστηκε τοπικό ορόσημο, μαζί με τον διάμεσο Gwynns Falls Parkway, το 2015) και βελτιώνει κυκλοφορία και ασφάλεια πεζών στις διασταυρώσεις».

Οι καλύτερες εφαρμογές για πολεοδομικό σχεδιασμό το 2022 – 28/02/22, Planetizen
„Οι εφαρμογές για κινητά συνεχίζουν να επαναπροσδιορίζουν τις πρακτικές του σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου του πολεοδομικού σχεδιασμού, του περιφερειακού σχεδιασμού, του σχεδιασμού μεταφορών, του κοινοτικού σχεδιασμού και του αγροτικού σχεδιασμού.“

Πώς τα «Ηλιακά κανάλια» θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Καλιφόρνια να επιβιώσει σε μια μεγάλη ξηρασία — 25/02/22, Γρήγορος σχεδιασμός εταιρείας
«Σε εκείνη τη μελέτη του 2021, δείξαμε ότι η κάλυψη και των 4.000 μιλίων των καναλιών της Καλιφόρνια με ηλιακούς συλλέκτες θα εξοικονομούσε περισσότερα από 65 δισεκατομμύρια γαλόνια νερού ετησίως μειώνοντας την εξάτμιση. Αυτό είναι αρκετό για να ποτιστούν 50.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης ή να καλύψει τις οικιακές ανάγκες σε νερό περισσότερων από 2 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Πώς ένας επανασχεδιασμός του δρόμου της Φιλαδέλφειας βγήκε από τις ράγες — 23/02/22, Bloomberg CityLab
«Δεν είναι ασυνήθιστο τα ολοκληρωμένα έργα δρόμων να γίνονται αλεξικέραυνα για επιχειρήματα σχετικά με το gentrification, λέει η Leah Shahum, ιδρύτρια και εκτελεστική διευθύντρια του Vision Zero Network, το οποίο ωθεί τις κοινότητες να υιοθετήσουν έναν στόχο εξάλειψης των θανάτων από τροχαία κίνηση».

Μπάιντεν: Το σχέδιο υποδομής δίνει 1 δις $ για τον καθαρισμό των Μεγάλων Λιμνών — 17/02/22, US News and World Report, Associated Press
«Το 1 δισεκατομμύριο δολάρια για τις Μεγάλες Λίμνες από το δικομματικό μέτρο που θεσπίστηκε τον Νοέμβριο, σε συνδυασμό με την ετήσια χρηματοδότηση μέσω ενός συνεχιζόμενου προγράμματος ανάκαμψης, θα επιτρέψει στους οργανισμούς έως το 2030 να ολοκληρώσουν τις εργασίες σε 22 τοποθεσίες που χαρακτηρίστηκαν πριν από ένα τέταρτο του αιώνα ως από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της περιοχής. είπαν οι αξιωματούχοι την Πέμπτη».

Schreibe einen Kommentar