Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (16-30 Νοεμβρίου) – THE DIRT

Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (16-30 Νοεμβρίου) – THE DIRT
Xuhui Runway Park, Σαγκάη, Κίνα / Ευγενική παραχώρηση Insaw Photography, via Metropolis

Το αεροδρόμιο Longhua της Σαγκάης μετατράπηκε σε νέο δημόσιο πάρκο — 30/11/20, Μητρόπολη
«Σχεδιασμένο από τον Sasaki, το Xuhui προσφέρει ένα παλίμψηστο ενός επαναχρησιμοποιούμενου αεροδρομίου, διατηρώντας τα υλικά και τις μορφές του. Ο χώρος των 36 στρεμμάτων είναι μια έντονα «γραμμική σύνθεση», λέει ο Dou Zhang, ανώτερος αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου του Sasaki στη Σαγκάη».

Δεν υπάρχει χώρος για εφήβους στην πανδημική πόλη — 30/11/20, Bloomberg CityLab
«Με τα σχολεία απομακρυσμένα, τα αθλήματα να ακυρώνονται και τις βιβλιοθήκες κλειστές, οι έφηβοι σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ είναι ανεπιθύμητοι σε πάρκα και δημόσιους χώρους».

Η Ford αποκαλύπτει σχέδια για το Michigan Central, μια “Mobility Innovation District” 30 στρεμμάτων στο Corktown του Ντιτρόιτ — 24/11/20, Εφημερίδα του Αρχιτέκτονα
«Όσον αφορά την εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική γραμμή που μετατράπηκε σε πλατφόρμα κινητικότητας πίσω από τον Κεντρικό Σταθμό, αυτή η προσπάθεια διευθύνεται από το στούντιο αρχιτεκτονικής τοπίου Mikyoung Kim Design με έδρα τη Βοστώνη σε συνεργασία με το liveLAB με έδρα το Ντιτρόιτ».

Το Mellon Park, «ένα πρωταρχικό παράδειγμα σχεδιασμού τοπίου», πρόκειται για ιστορικό χαρακτηρισμό — 23/11/20, Επόμενο Πίτσμπουργκ
«Χρονολογείται από το 1910, το ακίνητο αποτελείται από ποιμενικό πάρκο, επίσημους κήπους, ένα σιντριβάνι και πολλά κτίρια που κάποτε ήταν μέρος κτημάτων που ανήκαν στις οικογένειες Mellon, Marshall, Scaife, Frew και Darsie».

Περισσότερα πάρκα, μεγαλύτερη ζωή — 19/11/20, Περιοδικό Parks & Recreation
«Η έρευνα υποδηλώνει ότι εάν όλες οι απογραφές στην κομητεία του Λος Άντζελες επέκτειναν την πρόσβαση στο πάρκο μέχρι τη διάμεσο της κομητείας, θα μπορούσε να προσθέσει έως και 164.700 χρόνια προσδόκιμο ζωής για τους κατοίκους που ζουν σε περιοχές με φτωχά πάρκα. Οι κάτοικοι της κοινότητας Λατίνων και Μαύρων αποτελούν σχεδόν το 72 τοις εκατό του κέρδους (118.000 χρόνια).

Η Google λανσάρει νέο εργαλείο για να βοηθήσει τις πόλεις να παραμείνουν ψύχραιμες — 18/11/20, Το χείλος
«Το νέο Tree Canopy Lab της Google χρησιμοποιεί αεροφωτογραφίες και AI της Google για να καταλάβει πού βρίσκεται κάθε δέντρο σε μια πόλη. Το Tree Canopy Lab τοποθετεί αυτές τις πληροφορίες σε έναν διαδραστικό χάρτη μαζί με πρόσθετα δεδομένα σχετικά με το ποιες γειτονιές είναι πιο πυκνοκατοικημένες και πιο ευάλωτες στις υψηλές θερμοκρασίες».

Το ‘μικροσκοπικό’ σπίτι του χωριού για τους αστέγους του Σεντ Λούις έρχεται στο Downtown West, ανακοινώνει ο δήμαρχος — 18/11/20, St. Louis Post-Dispatch
«Τα μικροσκοπικά σπίτια είναι πολύ πιο ασφαλή, πιο ασφαλή και άνετα από το να ζεις σε μια σκηνή», είπε ο Krewson κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, προσθέτοντας ότι τα σπίτια θα δημιουργήσουν ένα «δυνατότερο θεμέλιο» για τους άστεγους να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published.